top of page

Trotse teckelbaasjes!

Het begon allemaal met één levendige Teckelpup, maar al snel verwelkomden we nummer twee en drie in ons midden. Geleidelijk aan werden we volledig ondergedompeld in de betoverende wereld van Teckels.

Onze liefde voor elegantie en verfijning dreef ons ertoe om op zoek te gaan naar zorgvuldig uitgekozen, praktische en stijlvolle items die de unieke persoonlijkheden van onze geliefde Teckels nog meer tot hun recht laten komen. Deze items bieden niet alleen een vleugje klasse, maar voorzien onze viervoetige vrienden ook van het welverdiende comfort.

Bovendien heeft de 'papa des huizes' een natuurlijke handigheid, waardoor enkele accessoires in ons assortiment homemade zijn. Denk hierbij aan de Teckelbak, de verfijnde eet- en drinkbakken, en zelfs de prachtige omlijsting van Teckel-kunstwerken.

 

Onze productie is bewust kleinschalig opgezet. Sommige items worden door ons eigenhandig gemaakt, terwijl voor andere producten ambachtelijke ondernemers betrokken zijn bij de creatie. Hoe dan ook, we garanderen dat al onze producten binnen een afzienbare termijn na bestelling geleverd kunnen worden. Zo waarborgen we niet alleen de kwaliteit, maar ook de exclusiviteit van onze collectie.

Het Teckelhuis!

image.png

Renée, Pol & Jul!

bottom of page